Omega Divers Activities

Σχετικά με Omega Divers Activities

Η Omega Divers είναι ένα νέο καταδυτικό κέντρο της PADI που ιδρύθηκε το 2011 προσφέροντας κατάδυση αναψυχής και μαθήματα για αρχάριους και έμπειρους δύτες διατηρώντας τα υψηλότερα δυνατά πρότυπα ασφάλειας στον δύτη και στην εκπαίδευση. Για την πρώτη σας υποβρύχια εμπειρία, μέχρι τον έμπειρο αυτοδύτη μπορούμε να σας προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία ζωής στα Χανιά της Κρήτης .

OMEGA DIVERS ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΕ ΠΛΟΙΟ

Σας προσφέρουμε μια εκδρομή με πλοίο και την δυνατότητα να κολυμπήσετε με αναπνευστήρα και τον κατάλληλο εξοπλισμό όπως μάσκα, βατραχοπέδιλα και στολή αν το επιθυμείτε. Επίσης, το ταξίδι μας είναι άκρως ασφαλές καθώς το έμπειρο προσωπικό μας θα σας καθοδηγεί καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής σας στο νερό. Θα επισκεφθούμε ενδιαφέροντα και όμορφα μέρη για κολύμπι και κατάδυση, όπου είναι προσβάσιμα αποκλειστικά και μόνο μέσω πλοιαρίου. Η καλή παρέα και οι 3 ώρες ταξιδιού σε άγνωστα μέρη θα σας κάνουν να ξεχάσετε την ρουτίνα της καθημερινότητάς σας και θα νιώσετε υπέροχα με πολλά θετικά συναισθήματα. Είναι δωρεάν και ασφαλές, ακόμα και για διακοπές οικογενειών, καθώς δεν απαιτεί κάποια ιδιαίτερη εκπαίδευση και σας δίνει την δυνατότητα να εξερευνήσετε τον υποθαλάσσιο κόσμο με μια ματιά αφ΄ υψηλού. Εμείς σας εγγυόμαστε ότι θα σας βοηθήσουμε να το απολαύσετε στο έπακρο!

Κατά την διάρκεια του 3ωρου προγράμματός μας, θα σταματήσουμε στα πιο όμορφα μέρη της Αλμυρίδας των Χανίων, σε καταγάλανα νερά, υφάλους, υποθαλάσσιες και επίγειες σπηλιές, αλλά και στο διάσημο Σπήλαιο Ελεφάντων, όλα αυτά αποκλειστικά για εσάς! Παρέχουμε στολή, μάσκα, βατραχοπέδιλα, και έναν έμπειρο εκπαιδευτή που θα σας μάθει τα πάντα για την κατάδυση με αναπνευστήρα, την ορθή χρήση του εξοπλισμού και τις ονομασίες των ψαριών που βλέπετε στην θάλασσα από το πλοίο. Είναι ένα τόσο όμορφο διάλειμμα από την πραγματικότητα που σκοπό έχει να σας μυήσει σε έναν θαλάσσιο κόσμο μοναδικής ηρεμίας και ομορφιάς. Θα εκπλαγείτε πόσο ωραία και εύκολη είναι η διαδρομή μας, ενώ τα παιδιά σας θα την αγαπήσουν ιδιαίτερα.

DISCOVER SCUBA ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ

Το Discover Scuba Diving είναι το πιο δημοφιλές πρόγραμμα μας και απευθύνεται για τους ανθρώπους που έχουν την άμεση επιθυμία να δοκιμάσουν να καταδυθούν χωρίς να διαθέτουν πιστοποιητικό κατάδυσης. Διαρκεί περίπου τρεις ώρες, όπου ο αρχάριος δύτης θα μάθει κάποιες βασικές δεξιότητες και θεωρία προτού προχωρήσει σε μια πραγματική κατάδυση για περίπου 45 λεπτά, υπό την άμεση επίβλεψη των εκπαιδευτών της PADI.

Το πρόγραμμα Bubble maker εισάγει τις καταδύσεις ως δραστηριότητα στα παιδιά μέχρι 10 ετών, που επιθυμούν να γνωρίσουν τον υποθαλάσσιο κόσμο. Υπό στενή επιτήρηση οι συμμετέχοντες θα ξεκινήσουν τη μέρα τους με μια ενημέρωση σχετικά με Scuba Diving και του χρησιμοποιούμενου εξοπλισμού. Η έκπληξη του προγράμματος αυτού είναι η διασκέδαση και τα παιχνίδια στη θάλασσα βιώνοντας τον ενθουσιασμό της αναπνοής κάτω από το νερό, στο μέγιστο βάθος των δυο μέτρων.

ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΔΥΤΕΣ

Καταδύσεις Τοίχου: Ο τοίχος που δημιουργήθηκε από την άκρη του γκρεμού, δημιουργεί ένα φυσικό καταφύγιο για τη θαλάσσια ζωή, και την πραγματοποίηση αυτής της κατάδυσης πολύ ενδιαφέρουσα.Οι δύτες μπορούν να δουν λεπτομέρειες των μικρών και μεγαλύτερων ψαριών, όπως ροφοί, καθώς και άλλων διαφόρων μορφών ζωής.

Βαθιά Κατάδυση: Η ενδιαφέρουσα σύνθεση του βυθού, καθώς και τα μεγαλύτερα ψάρια, προσφέρουν μια ξεχωριστή κατάδυση.Μια ευχάριστη έκπληξη για τους δύτες είναι η εμφάνιση μεγάλων ψαριών όπως τα μαγιάτικα που τους προσεγγίζουν πολύ κοντά. Υπάρχει κάτι συναρπαστικό και μυστηριώδες σχετικά με το βάθος, που προσελκύει τους δύτες.

Νυχτερινές Καταδύσεις: Υπέροχο θέαμα, άγριο μα συνάμα θεαματικό. Το βράδυ εμφανίζονται πάρα πολλά υδρόβια τα οποία την ημέρα δεν θα δούμε λόγω του ότι τη νύχτα βγαίνουν να κυνηγήσουν και να φάνε. Tα φυτά και τα ψάρια που κοιμούνται μετέωρα αποτελούν ένα μοναδικό θέαμα όταν πέφτει πάνω τους το φως του φακού μας. Το λαμπυρίζων πλαγκτόν μας τρελαίνει κάνοντας μας να παίζουμε αδιάκοπα σαν παιδιά. Φανταστείτε το θέαμα που παρουσιάζουν οι απλές φυσαλίδες μας καθώς παίρνουν το δρόμο για την επιφάνεια και φωτίζονται από το φεγγάρι στην διαδρομή τους.

Καταδύσεις με Εμπλουτισμένο Αέρα: Οι καταδύσεις με εμπλουτισμένο αέρα Nitrox σας δίνει περισσότερο χρόνο κατάδυσης χωρίς να απαιτείται αποσυμπίεση. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να επεκτείνετε το χρόνο βυθού και να μειώσετε τα διαλείμματα στην επιφάνεια. Βουτήξτε στο απέραντο γαλάζιο και κάντε την βουτιά σας πιο ευχάριστη.

Καταδύσεις από Ακτή: Αν είστε νέος πιστοποιημένος δύτης χωρίς πολλές καταδύσεις και ψάχνετε για την εμπειρία αισθανθείτε άνετα και ασφάλεις μαζί μας, προσφέροντάς σας μοναδική ικανοποίηση κατά την καταδυτική σας δραστηριότητα. Επίσης θα θυμηθούμε τι μάθατε στο βασικό σχολείο σας, τα οποία πολύ συχνά παραβλέπονται από άλλα κέντρα καταδύσεων.

ΚΑΤΑΔΥΣΗ ΣΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΕΛΕΦΑΝΤΩΝ

Η είσοδος του σπηλαίου κυμαίνεται σε θαλάσσιο βάθος 7.5-12 μέτρων, ενώ το μήκος του φτάνει περίπου τα 9 μέτρα. Κολυμπώντας μέσα στο σπήλαιο για περίπου 40 μέτρα ξεπροβάλλει η πρώτη σειρά από πανέμορφους σταλαγμίτες και σταλακτίτες, σαν ένα είδος καλοσωρίσματος για τους επισκέπτες της σπηλιάς. Οι δύτες εισέρχονται σε έναν κόσμο που υπήρξε γαλήνιος για αιώνες, διαμορφώνοντας αυτόν τον απίστευτο υποθαλάσσιο παράδεισο χρωμάτων και φυσικών χαρακτηριστικών. Η ποικιλομορφία της σπηλιάς είναι απόλυτα μαγική. Πανέμορφοι άσπροι και κόκκινοι σταλακτίτες διακοσμούν την οροφή της σπηλιάς, ενώ οι σταλαγμίτες που κείτονται στον πυθμένα της θάλασσας λάμπουν σε διαφορετικά χρώματα όταν έρθουν σε επαφή με οποιαδήποτε πηγή φωτός. Η ύπαρξη αυτών των ακραίων σχηματισμών πάνω αλλά και κάτω από την θάλασσα, υποδεικνύει ότι το σπήλαιο πήρε την μορφή που έχει σήμερα μετά από χιλιάδες χρόνια, την εποχή εκείνη που οι θάλασσες ήταν σε πολύ χαμηλότερο επίπεδο. Ανάμεσα στους θαλάσσιους θησαυρούς του σπηλαίου βρίσκονται και τα απολιθωμένα υπολείμματα ενός ελέφαντα με τους σπονδύλους, τα δόντια και τους χαυλιόδοντές του. Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν επίσης και τα αναρίθμητα κόκκαλα ελαφιών που ανήκουν σε κανονικά ελάφια, αλλά και ελάφια νάνους με μέγιστο ύψος τα 30 εκατοστά. Πρόκειται για ένα θέαμα που πρέπει να το δείτε με τα ίδια σας τα μάτια προκειμένου να το πιστέψετε. Ελάτε μαζί μας και ζήστε την πιο εντυπωσιακή εμπειρία κατάδυσης της ζωής σας!

Διάρκεια Θεάματος: Περισσότερες από 3 ώρες
Τύπος Πρόσβασης: Με Σκάφος
Χρόνος Πρόσβασης: Άμεση Πρόσβαση
Ευκολία Πρόσβασης: Βρίσκεται Εύκολα
Βαθμολογία Κατάδυσης: Εκπληκτική
Επίπεδο Δύτη: CMAS * / OW
Βιοποικιλότητα: Ενδιαφέρουσα
Μέσο Βάθος (μ): 7
Μέγιστο Βάθος (μ): 16
Ρεύμα: Καθόλου
Ορατότητα: Εξαιρετική( > 30 μ)
Τύπος Κατάδυσης: Γλυκό Νερό, Σπηλιά
Δραστηριότητες Κατάδυσης: Σπηλαιολογία, Προσανατολισμός, Υποβρύχια Φωτογραφία

0.0/5.0

Κριτικές Επισκεπτών