Παραλία Αμμουδάρα

Σχετικά με Παραλία Αμμουδάρα

Η Αμμουδάρα είναι μια τεράστια παραλία που ξεκινάει 1km δυτικά από το κέντρο του Ηρακλείου και φτάνει ως τις εκβολές του Αλμυρού ποταμού, 7km δυτικότερα. Η Αμμουδάρα η οποία έχει αναπτυχθεί τουριστικά λόγω της τεράστιας παραλίας της αποτελεί πλέον ένα προάστιο του Ηρακλείου.

Το όνομα της το οφείλει στην μεγάλη αμμώδης παραλία με την λεπτή καφετιά άμμο. Προσφέρει άπειρες επιλογές τόσο γι ΄αυτούς που αναζητούν την ζωντάνια και την πολυκοσμία, όσο και γι΄αυτούς που αναζητούν την ηρεμία και την μοναξιά. Κατά μήκος της ακτής υπάρχουν οργανωμένες πλαζ, με ξαπλώστρες, ομπρέλες, παραθαλάσσια μπαρς, ναυαγοσώστη, ντουζιέρες, αποδυτήρια, θαλάσσια αθλήματα και ότι μπορείτε να φανταστείτε.

Το βράδυ, το κέντρο της παραλίας σφύζει από ζωή, καθώς στην περιοχή υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές για διασκέδαση. Διακρίνεται για την οργάνωσή της και τις επιλογές που προσφέρει στους λάτρης των θαλάσσιων σπορ καθώς διαθέτει τις κατάλληλες υποδομές για την άσκηση αλλά και την εκμάθηση πολλών δραστηριοτήτων.

Τα τελευταία χρόνια κοντά στον οικισμό της Αμμουδάρας έχουν δημιουργηθεί αρκετά ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα διαμερίσματα.

0.0/5.0

Κριτικές Επισκεπτών