Κυριάκος

Σχετικά με Κυριάκος

Το περίφημο ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΟΣ δημιουργήθηκε το 1981, στη Λεωφόρο Δημοκρατίας 53, Ηράκλειο από τον ΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΝΑΤΕΛΙΑ. Μαζί του η οικογένειά του, δημιουργούν μια ανεπανάληπτη ιστορία στο χώρο των γεύσεων. Έχοντας πλέον μπει στην 3η δεκαετία λειτουργίας του, το ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΟΣ είναι συνώνυμο με την ποιότητα, με την απίστευτη ποικιλία στις γεύσεις του και τις αγνές πρώτες ύλες που χρησιμοποιεί.

Πλήθος ανωνύμων και επωνύμων, καλλιτέχνες, πολιτικοί παγκόσμιας αναγνώρισης και άλλες διασημότητες έχουν ζήσει αξέχαστες στιγμές στο εστιατόριο ΚΥΡΙΑΚΟΣ, που αποτελεί ένα κόσμημα για την πόλη του Ηρακλείου. Σήμερα συνεχίζει στο ίδιο επίπεδο να προσφέρει τις μοναδικές γεύσεις του. Μόνιμο στέκι των καλοφαγάδων αποτελεί την πρώτη επιλογή, για γεύματα με φίλους ή για επαγγελματικά ραντεβού στο μοναδικό του περιβάλλον.

Αυτό που κρατάει το ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΟΣ στην πρώτη γραμμή, είναι τα καθημερινά φρέσκα λαχανικά, τα αγνά υλικά, σεβασμός στις παραδοσιακές συνταγές, η καθαριότητα και το γρήγορο, καλό και ευγενικό σέρβις. Εξαιρετική μεγάλη ποικιλία μαγειρευτών φαγητών (πάντα με κρητικό ελαιόλαδο) με γεύσεις η μία καλύτερη από την άλλη, προσφέρει μία αξέχαστη γευστική απόλαυση.

Δεκάδες σπεσιαλιτέ, με χαρακτηριστικά τα παραδοσιακά φαγητά, ξεχωρίζουν: κόκορας κρασάτος, αγγιναροκούκια, χόντρος με χοχλιούς, καλαμαράκι με βασιλικό και ούζο, τα περίφημα ντολμαδάκια με κιμά αυγολέμονο, μελιτζάνα με μοσχάρι ή κοτόπουλο φιλέτο και μπεσαμέλ και μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε την κρέμα καραμελέ ή τα μυζηθροπιτάκια με μέλι. Μεγάλο μυστικό το καθάρισμα των προσεκτικά επιλεγμένων κρεάτων, από λίπη και νεύρα, για να εξασφαλιστεί η επιθυμητή γεύση. Η πλούσια κάβα με τα κρασιά που συνοδεύουν τις γεύσεις, oλοκληρώνοντας την απόλαυση ενός γεύματος.

0.0/5.0

Κριτικές Επισκεπτών